Megtalálták a halott csecsemő anyját

2013.10.20. 07:45

A rendőrök elfogták a Tatán holtan talált csecsemő anyját, közölte vasárnap kora reggel a Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság. A csecsemőt október 15-én találták meg állampolgárok Tatán két szemetes konténer között. Az igazságügyi orvos szakértő azt állapította meg, hogy a kislány élve született pár héttel korábban.

A közlemény szerint a rendőröknek október 19-én sikerült azonosítaniuk a kislány anyját. H-né T. Alizt az otthonában fogták el. A 34 éves asszony elismerte a gyilkosságot. Elmondta, hogy kislányát otthon szülte meg szeptember 26-án, aztán megfojtotta, testét egy táskába tette, és az alagsori tárolóban hagyta. Onnan került a kuka mellé 2013. október 15-én.

Az asszony otthonában házkutatást tartottak a rendőrök. Előkerült annak a paplannak a többi részét, amelybe a holttestet csomagolta be a nő. H-né T. Alizt a rendőrség őrizetbe vette, kezdeményezték előzetes letartóztatását.

csecsemogyilkossag
Fotó: Police.hu

A rendőrség korábban a lakosság segítségét kérte a nő felkutatásához, most megköszönték a segítséget.A police.hu-ra egy videót is feltettek arról, ahogy a nő kezére bilincs kerül, magukkal viszik a rendőrök, és ujjlenyomatot vesznek tőle.