Újabb dohányboltot raboltak ki

2013.10.23. 09:48

Kiraboltak egy dohányboltot kedd este Szolnokon. A rablással gyanúsított 20 éves férfit négy órán belül elfogták a rendőrök - közölte a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense.

Kedden este nyolc óra körül Szolnokon, egy Széchenyi körúti dohányboltba bement egy maszkot viselő férfi, a kezében fegyverrel vagy annak utánzatával az alkalmazottól a bevételt követelte. Miután megszerezte a pénzt, elmenekült. A rablásban senki nem sérült meg.

A szemtanúk által elmondott információk alapján a rendőrök átvizsgáltak egy közeli társasházat, amelynek egyik lakásában elfogták a bűncselekmény elkövetésével gyanúsítható L. Gábort. A szolnoki férfi otthonában a házkutatáskor megtalálták és lefoglalták az elrabolt pénzt, a bűncselekmény idején viselt ruhákat, és a fegyvert vagy annak utánzatát.

A 20 éves férfit előállították a Szolnoki Rendőrkapitányságra, ahol gyanúsítottként kihallgatták, őrizetbe vették, és kezdeményezik az előzetes letartóztatását.

Az utóbbi időben szinte minden hétre jutott egy trafikrablás, nemrég Budapesten karóval fosztottak ki egy üzletet, aztán késsel egy kapuvári dohányboltot.