Csak néhány vonatot érint az óraátállítás

2013.10.25. 11:37

Három belföldi és tizenegy nemzetközi vonatot érint a vasárnap hajnali óraátállítás - közölte a MÁV-Start. A téli időszámítás életbe lépésével vasárnap hajnalban kell három óráról kettőre visszaállítani az órákat. Azokat a vonatokat, amelyek hajnali három előtt a célállomásukra érnek, nem érinti a változás.

Három belföldi és tizenegy nemzetközi vonat esetében azonban azt javasolja az utasoknak a vasúttársaság, hogy az indulás előtt tájékozódjanak a pontos közlekedési rendről. Belföldön egy Kiskunhalasról Kőbánya-Kispestre, egy Debrecenből Budapestre és egy Lajosmizséről Budapestre közlekedő vonat érintett.

Nemzetközi viszonylatban egy-egy Budapestről Zürichbe, Münchenbe, Bukarestbe, Berlinbe és Moszkvába induló vonat, illetve ezek Budapestre érkező vonatpárjai, valamint egy Belgrádból érkező nemzetközi gyorsvonat közlekedik az óraátállítás ideje alatt.

A vonatok menetrendjéről, indulási és érkezési időpontjairól részletes információt a MÁV-Start honlapján és a helyi tarifával hívható MÁVDIREKT vonalon, a 06 40 49 49 49-es telefonszámon kérhetnek  az érdeklődők.