Ezzel a motorral rakták le a bombát

2014.01.16. 14:23 Módosítva: 2014.01.16. 14:36

Bruttó 10 millió forint nyomravezetői díjat tűzött ki a rendőrség a hétfői, Lehel úti robbantás nyomravezetőjének. Az összeg annak fizethető ki, aki az elkövetővel kapcsolatban olyan pontos adatokkal rendelkezik, amik segítségével azonosítani tudják - közölte a rendőrség. Érdemleges információt az erre elkülönített ingyenesen hívható 06/80-620-107 zöld számon adhat.

A rendőrség keresi azt a fekete bukósisakot, sötét kezes-lábast viselő 180-185 centiméter magas embert, aki a helyszínről egy cross enduro jellegű, forgalmi rendszám nélküli, 125 cm³ vagy 250 cm³ hengerűrtartalmú, robogónál nagyobb méretű motorkerékpárral elhajtott. Íme a fotók:

A Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda állományából 135 fős nyomozócsoport folytatja a Lehel úti pénzintézetnél történt robbantás felderítését.

A nyomozócsoport a beszerzett információkat a nap 24 órájában ellenőrzi, értékeli - számolnak be a nyomozás állásáról. A nyomozócsoport létszáma bővíthető, az országos rendőrfőkapitány intézkedett további erők és eszközök azonnali biztosítására. A bankrobbantás nyomozása a teljes szakértői vizsgálatok, bizonyítás tekintetében elsőbbséget élvez.

Hétfő hajnalban bomba robbant a CIB Bank fiókjának előterében. Az ok nem ismert, de akár szimbolikus is lehet, hogy ezen a környéken hét bankfiók áll egymás mellett.

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport