Most a Mechwart ligetben volt vaklárma

2014.01.22. 14:14 Módosítva: 2014.01.22. 15:16

Egy gazdátlan táska miatt kellett lezárni a budapesti Mechwart ligetet szerdán kora délután, kevéssel két óra előtt, erősítette meg a 444.hu információját az ORFK sajtóügyeletese. A K&H fiókjában felejtettek egy táskát, de csak iratok voltak benne.

Egy olvasónk azt írta, hogy legalább fél tucat rendőrségi és más megkülönböztető jelzést használó autó érkezett a helyszínre. A lezárt területre sem az ott lakókat, sem az ott dolgozókat nem engedték be.

A 4-es és a 6-os villamos egy ideig nem közlekedett a Jászai Mari tér és a Széll Kálmán tér között, a 11-es és a 111-es autóbusz pedig terelt útvonalon járt, a forgalom azóta helyreállt.

Munkatársunk szerint a Jászai Mari tér környékén óriási dugó alakult ki. A K&H bank fiókjára a „technikai okok miatt zárva” feliratot tették ki.

A napokban több bombariadó volt Budapesten. Egy hete egy CD-tisztító tűnt bombának az Andrássy úton, pénteken egy gazdátlan csomag miatt lezárták az újpesti CIB bank környékét. Több budai bevásárlóközpontot is megfenyegettek.