Gyerekekkel erőszakoskodott egy csepeli tornatanár

2014.02.17. 08:14

A kerületi ügyészség gyanúja szerint több tanítványát is szexuális kapcsolatra kényszerítette egy csepeli bentlakásos iskola testnevelő tanára. A 34 éves B. Tamás sötét szertárakban, öltözők fürdőszobáiban használta ki a gyerekeket – írja a Blikk

A nehéz sorsú gyerekeket nevelő alapítványi iskolába járó egyik tízéves kisfiú édesanyja a lapnak elmondta: a tanár először két éve, egy táborban molesztálta a kisfiát. Az anyuka elmondása szerint az iskolában rendkívüli szülői értekezletet hívtak össze, de itt még ködösítettek, csak arról beszéltek, hogy a tanárt elküldték, mert bántotta a gyerekeket. Az édesanya akkor tudta meg, hogy mi történt valójában, amikor nyolc- és tízéves kisfiát rendőrök és pszichológusok kérdezték ki, majd az egyik fiú neki is elmesélte a történteket.

A XXI. kerületi ügyészség felügyelete alatt álló személy sérelmére elkövetett szexuális erőszak megalapozott gyanúja miatt indítványozta a férfi előzetes letartóztatását, a BRFK gyermek- és ifjúságvédelmi osztálya is nyomoz az ügyben.