Nándor
9 °C
20 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Beismerte felesége megölését a 72 éves férfi

2014.03.13. 09:37

Beismerő vallomást tett az a 72 éves C. János, aki szerda délután ölte meg 66 éves feleségét. A férfi egy veszekedést követően szúrta meg késsel feleségét, de csak azután hívta ki a mentőket, hogy a nő ájultan összesett. A mentőknek azonban azt mondta, hogy a felesége rosszul van, valószínűleg infarktusa van.

A kiérkező mentősök már csak a halál beálltát tudták megállapítani, de mivel a nő vizsgálata során szúrt sérülést találtak, azonnal értesítették a rendőrséget. A helyszíni szemle és az adatgyűjtés után a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság halált okozó testi sértés bűntettének megalapozott gyanúja miatt hallgatta ki a férjet, aki részletes beismerő vallomást tett.

A rendőrség C. Jánost őrizetbe vette és előterjesztést tett az ügyészségen, hogy tegyenek indítványt a bíróságon a férfi előzetes letartóztatására.