Trafikrablókat fogtak a rendőrök

2014.03.26. 11:53

Elfogtak három férfit a rendőrök, akik az elmúlt egy hónapban négy trafikot raboltak ki - írja a police.hu.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Főosztály Rablási Osztálya folytat eljárást fegyveresen elkövetett rablás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt ifjabb (21 éves) és idősebb (37 éves) K. Sándor Lajos, valamint S. János Dávid ellen.

S. János Dávid és id. K. Sándor Lajos február 24-én egy XXI. kerület Zrínyi utcai, március 8-án egy XX. kerület Nagysándor József utcai Nemzeti Dohányboltba bementek, és az ott dolgozó eladót – fegyverrel vagy annak utánzatával - megfenyegették, majd a bevétel átadását követelték.

Ezt követően S. János Dávid ifj. K. Sándor Lajossal ment be március 22-én egy IX. kerület Ferenc körúti, majd március 23-án egy XXI. kerület Zrínyi úti dohányboltba, és itt is fegyverrel vagy annak utánzatával követelték a bevétel átadását. Miután megkapták a készpénzt, mindkét alkalommal gyorskötözővel megkötözték az eladót, majd elmenekültek a helyszínről.

A három férfit hétfő este fogták el lakhelyeiken. Az eljárás során kiderült, hogy id. K. Sándor Lajos ellen több elfogatóparancs is érvényben van.