18 év börtön, amiért féltékenységből ölt

2014.04.16. 16:58

A Szolnoki Törvényszék szerdán első fokon 18 évi fegyházra ítélte a 34 éves G. Zoltánt, aki 2011 őszén Szolnokon szerelemféltés miatt meggyilkolta egy barátját – írja az MTI.

A férfi 2008 végén ismerkedett meg egy akkor 13 éves törökszentmiklósi lánnyal. Először barátság, aztán szerelem, majd a lány 15 éves kora után szexuális kapcsolat alakult ki közöttük. Az első vádpont szerint a férfi a lányról a szexualitást nyíltan ábrázoló videókat és fényképeket csinált, ebben bűnösnek is vallotta magát, de arra hivatkozott, hogy csak magának csinálta a felvételeket.

2011 őszén azonban egy barátja is szexelt a lánnyal, amiért októberben a férfi Ginát kevert az italába, és megölte az elkábult férfit.

A bíróság G. Zoltánt emberölés mellett tiltott pornográf felvételekkel való visszaélés miatt is bűnösnek találta. A férfi első vallomásában elismerte, majd utána mindvégig tagadta a bűncselekmény elkövetését. Az ügyész az ítélet ellen súlyosításért, a vádlott az emberölés tekintetében felmentésért, illetve enyhítésért fellebbezett.

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport