Nyolc évet kapott a brutális nőkínzó

2014.05.11. 14:46

Nyolc évet és két hónapot kapott elsőfokon a szekszárdi P. István, aki egészen brutális módon vert, vagdosott és kínzott éveken át több nőt – írja a Teol.hu.  A vádlott és védője felmentésért vagy enyhítésért fellebbezett.

A vádlott, aki egyszerre négy nővel élt együtt, vérfagyasztó dolgokat követett el.

  • P. István az egyik sértettet három éve több ember előtt terpeszbe állíttatta, majd alulról nemi szerven rúgta.
  • Később 5-6 alkalommal hasonló módon belerúgott egy másik sértettbe is, aki a fájdalomtól elájult, hasa befeketedett.
  • Két és fél éve éve az egyik nő fejét húsklopfolóval ütlegelte, majd egy fogót adott a sértett kezébe, mondván, hogy húzza ki a saját fogát, mert különben ő fogja kiverni a klopfolóval. A felszólításnak a sértett eleget tett.
  • Az egyik sértettet több mint 30-szor combon szurkálta, de nem engedte orvoshoz, s ezzel az asszonynak maradandó esztétikai károsodást okozott.
  • Két éve egy széket vágott egyik élettársa fejéhez, mert azt gondolta, hogy megcsalja őt, s a nőt éppen meglátogató féltestvérét arra kényszerítette, hogy tolja le a nadrágját, majd hirtelen egy kést vágott a combjába.

Korábban másodrendű vádlottként elítélték P. Istvánt hamis tanúzás miatt egy emberkereskedelmi ügyben. Emiatt további tíz hónap felfüggesztett börtönt kell leülnie.

A bíróság szakértője szerint a 35 éves szekszárdi férfi "egocentrikus gondolkodású, önismerete sekélyes, intoleráns, agresszív, fantáziája szadisztikus", és azért létesített kapcsolatokat egyszerre négy nővel, hogy "rajtuk élje ki szadisztikus fantáziáit, hogy prostitúcióra kényszerítse, tulajdonaként kezelje őket és uralkodhasson felettük". A nők nem hagyhatták el a lakást, állandó ellenőrzés alatt tartotta őket, kábítószert adott nekik, hogy engedelmesek legyenek.