Kilenc emeleten keresztül vertek egy idős nőt

2014.05.26. 10:12

Házának liftjében, kilenc emeleten keresztül vert egy 80 éves asszonyt egy nő Szegeden. Az idős asszony ráadásul egy félreértés miatt szenvedett zúzódásokat, sérüléseket: a támadó azért ütött és rúgott, mert azt hitte, hogy fiára az asszony hívta ki a nyomozókat, akik csak egy meghibásodott vízforgató miatt mentek ki a szegedi Zápor-tóhoz - írja a délmagyar.hu.

„Amióta beköltöztem a szövetkezeti házba, a Zápor-tónak és környékének a tisztaságáért és rendjéért felelek” − idézi a lap az idős asszonyt, aki rendszeresen rászól a tónál tilosban horgászókra. Az őt megtámadó nő fiára is rászólt egyszer, majd amikor néhány nap múlva, amikor a tó vízforgató rendszere meghibásodott, és már a járdára folyt a víz, akkor − a vízügy számát nem tudván − a rendőröket hívta ki.

Ezt értette félre a támadó nő, azt gondolta a fia miatt hívta az idős asszony a rendőröket. Ezért amikor a lifttel felfelé tartott a kilencedikre, ahol idős asszony él, aki épp várta a liftet, berántotta magához, megnyomta a földszintet, majd végig ütötte, rúgta az asszonyt. A földszinten, mikor kinyílt az ajtó és meglátta, hogy állnak ott, elrohant. Később a szembesítésen bár tagadta, hogy ő tette volna, lebukott.

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport