Hedvig
7 °C
23 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Kunhalmi Ágnes: Vállalom!

2014.06.11. 13:10
Mármint a budapesti pártelnökséget. „Múlt nélküli emberként" Mesterházy helyére még kevésnek érzi magát. Azt is elismerte, az MSZP, az Együtt és a DK már tárgyal a fővárosban a kerületi polgármesterjelöltekről.

Az MSZP-s Kunhalmi Ágnes szerda reggel az ATV Startban megerősítette azt a hetekkel ezelőtti hírt, hogy ő lehet a párt budapesti elnöke.

Vállalom, természetesen!

– mondta a budapesti pártelnökségről, már persze ha megkapja a jelölést, tette hozzá. Azt is elmondta, a budapesti párttagok elkezdtek neki leveleket írni, felhívogatni, valamint az elnökségi tagok is megkeresték, hogy legyen ő a fővárosi szervezet vezetője. A sajtóban korábban Mesterházy Attila lehetséges utódjaként is felmerült a neve, Kunhalmi azonban kevésnek érzi még magát erre a feladatra:

Ezt a magam részéről azért tartottam komolytalannak, hiszen túl fiatalnak tartottam még ehhez magam, és azt gondolom, hogy egy ilyen pár év után nem lehet még egy múlt nélküli emberre bízni a szocialista pártot.

A politikus arról is beszélt, több kerületben a három ellenzéki párt, a DK, az MSZP és az Együtt-PM informálisan már le is ült egymással tárgyalni az őszi polgármester-jelölésekről, és van, ahol már körvonalazódik egy „nagyon jó megállapodás", máshol viszont feszültek a tárgyalások.