Ödön
2 °C
11 °C

Pótlóbuszok járnak több vasútvonalon

2014.06.23. 10:00

Felújítások miatt csaknem három héten át változásokra kell készülni a pécsi, a kaposvári és az esztergomi vasútvonalon, hétfőtől egyes szakaszokon autóbuszok viszik az utasokat.

Sárbogárd és Dombóvár között július 12-ig felújítják a pályát, ezért a vonatok menetrendje módosul, Sárbogárd és Dombóvár között pedig pótlóbuszok járnak. A Pécs-Fonyód, illetve Tapolca állomást érintő vonatok helyett Dombóvár és Kaposvár között ugyancsak pótlóbuszok közlekednek, ezek Dombóvár alsón nem állnak meg. A fenti időpontig a Somogy és a Rippl-Rónai InterCity vonatok helyett busz jár Sárbogárd és Kaposvár között – írja a Mávinform.

Az esztergomi vonalon Piliscsaba helyett Pilisvörösvárig közlekednek a vonatok. Pilisvörösvár és a budapesti Árpád hídi Volán pályaudvar között vonatpótló buszokkal lehet közlekedni: nyáron csak az E-S jelűek közlekednek, a Z jelűek nem – írta az MTI a Mávinformra hivatkozva.

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?