Összejött a baloldali összefogás Dunaújvárosban

2014.07.23. 14:32

Pintér Attila, az MSZP Dunaújvárosi szervezetének elnöke, a város korábbi alpolgármestere az MSZP, a Demokratikus Koalíció és az Együtt- a Korszakváltók Pártja közös jelöltje az őszi önkormányzati választáson - jelentette be a három szervezet szerdán Dunaújvárosban az MTI közlése szerint.

Pintér Attila szerint céljuk leváltani a jelenlegi városvezetést, mint mondta "a ciklus végéhez közeledve gyakorlatilag értékelhetetlen eredményt produkált a Fidesz Dunaújvárosban". Véleménye szerint kizárólag azok a fejlesztések valósultak meg, vagy éppen most fejeződnek be, amelyeket még a baloldali kormányzat készített elő.

"Új munkahely nem jött létre, befektető nem érkezett, a Dunaferrben pedig létszámleépítés történt" - tette hozzá. Mint mondta, céljuk újra talpra állítani Dunaújvárost, élhető és szerethető életteret biztosítani az ott élőknek. A polgármesterjelölt az MTI kérdésére elmondta, a város mind a tíz választókerületében indítanak közös jelölteket, a közös listát szocialistaként ő vezeti, mögötte a Demokratikus Koalíció és az Együtt tagjai következnek az első három helyen.