Ilyet TÉNYLEG nem látott még

2014.08.25. 15:36 Módosítva: 2014.08.25. 15:43

EZT NÉZZÉK!

Falus Ferenc, a baloldali ellenzéki pártok közös főpolgármester-jelöltje nem az az ember, aki megfutamodna: bátran beleáll a jegesvödör-kihívásba. Ennek lényege, hogy a jeges víz nyakba zúdítása mellett az ember felajánl valamennyi pénzt valami nemes cél érdekében, majd erre biztat másokat is. Néha egészen direktben, hiszen a dolog lényege a kihívás: a hideg víztől dideregve az ember megnevezhet három kihívottat, akiknek követniük kell.

Több szép jegesvödrözést is hozott az utóbbi napokban a magyar közélet. Eddig két kedvenc volt: amikor Deutsch Tamás kihívta volt kollégánkat, Szily Lászlót, a másik pedig az, amikor Kaminski Fanny az egész 444.hu szerkesztőségét.

De ezek mind eltörpülnek Falus videója mögött. Ez olyan szintű valóság, hogy már szürreális. Rossz minőségű telefonos felvétel, kutyák, ló, lábbeli, a mondat, ahogy odaszól az asszonynak, hogy most önthet és a végén az üvöltő kisgyerek. Szomjas György remegve zokog, Klapka György ezredjére nézi! (További véres részletek errefelé!