18

Csak felnőtteknek

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet. Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését a gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik.

Válogatott ocsmányságokat énekelnek az ELTE gólyatáborában

majomhaz
2014.09.01. 15:17 Módosítva: 2014.09.01. 16:25
Nemi erőszakot, részeg lánnyal közösülést is felvonultató dal is felbukkan az Állam- és Jogtudományi Kar gólyatábori dalainak repertoárjában. A friss gólyákkal is ezt énekeltették.

És ha leszoptunk már minden jó faszit,
Kinyalattunk velük minden jó puncit,
És ha minden lánynak orgazmusa van,
Mi bátran szopjuk a faszt a faszt a FASZT!

Valószínűleg nem az ELTE gólyatáborában történt nemi erőszak volt az első ocsmány dolog a hazai gólyatáborok történetében, de ez az első, amelyik nagyobb nyilvánosságot kapott. Bár az ELTE szerint a szervezett programok keretében senkit nem kényszerítettek semmire, azért beszédes, hogy az egyetemi gólyatáborokban a szervezők miket énekeltetnek a hallgatókkal.

A fenti idézet csak egy szelete az ELTE joghallgatói által elénekelt Majomház indulónak, amelynek egyes részei arról szólnak, hogy egy részeg lánnyal ismeretlenek közösülnek, a lány pedig nincs teljesen a tudatánál:

A menetnek vége, kijössz az ágyból,
A tangádban ezer geci táncol.
Egy részeg fazon a segged után nyúl,
Te nem tudod miért, de újra megdugott.

A dalszövegre több olvasónk hívta fel a figyelmet, a szöveg a Majomház nevű, az ELTE ÁJK-n működő instruktori kör honlapján is megtalálható, de több joghallgató szerint nemcsak az egyetemhez kapcsolódik, ugyanakkor több olvasónk szerint azonban az idei jogász gólyatáborban is énekelték. 

UPDATE: Cikkünk megjelenése után a Majomház honlapja elérhetetlenné vált, de a Google jó szokásához híven a szöveget megőrizte az utókornak

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport