2024. június 22. 15:00
Georgia
Csehország
Volksparkstadion II. forduló
2024. június 22. 18:00
Törökország
Portugália
BVB Stadion Dortmund II. forduló
2024. június 22. 21:00
Belgium
Románia

Kidöntött táblák vezettek a szlovák ámokfutó nyomára

2014.09.04. 11:36

Egy 37 éves szlovák sofőr közúti balesetet okozott Komáromban, de megállás nélkül elhajtott a helyszínről.

Csak a nyomokat kellett követniük a kemping felé haladó úton. Kidöntött jelzőtáblák mutatták, merre keressék őt, és egy állampolgár is a segítségükre volt, aki a Török Ignác útig követte a férfit. Ott egy villanyoszlopnak ütközött neki, de ez a baleset sem állította meg. A következő a Komárom városának határát jelző tábla volt, melyet szintén meghajlított

- írja a Police.hu.

Oszlopokat döntött ki és egy teherautónak is nekiütközött

A férfit végül egy szabadidőparkban találták meg, a rendőröknek azt mondta, azért nem állt meg, mert horgászni jött, és a parkolóig mindenképp el akarta hozni a járművet. A rendőröktől aztán egészségügyi ellátást kért, mert a balesetek során kétszer is lefejelte a szélvédőt. 

A férfit a mentők a tatabányai kórházba vitték, itt ellenőrizték, hogy fogyasztott-e alkoholt vagy drogot, utóbbi teszt pozitív lett. A rendőrség igazságügyi orvos szakértő véleményét kéri, hogy meggyanúsítsák-e kábítószer birtoklása vétség, illetve bódult állapotban vezetés miatt.

Emellett közlekedésrendészeti eljárás indult a szlovák férfi ellen, valamint közigazgatási bírsággal is sújtották, mert kétszer is figyelmen hagyta a jelzőlámpa tilos jelzését és a biztonsági öve sem volt bekapcsolva.