A tiszaföldvári fideszesek komolyan veszik a Hitler-bajuszt

2014.09.19. 14:09

Valakik megrongálták a Fidesz városi irodáját Tiszaföldváron, a párt polgármesterjelöltjének és önkormányzati képviselőjelöltjeinek plakátjait elcsúfították, az üvegportálra pedig egy fenyegető feliratot írtak. Ezt Balogh István, a térség képviselőjelöltje állítja.

A politikus tájékoztatása szerint a piaccsarnoknál lévő irodánál az önkormányzati választáson indulók fotóit fekete filctollal firkálták össze, többek között Hitler-bajuszt rajzoltak nekik. Emellett a Munkát, kenyeret, nektek meg kötelet! feliratot írták az üvegportálra.

Boldog István elmondta: a vélhetően csütörtök hajnalban küldött fenyegetést komolyan veszik, ezért a rendőrségen feljelentést tettek. A politikus bízik az elkövetők kézre kerítésében, miután a szomszédos üzleten térfigyelő kamera működik, és annak felvételei segíthetnek a rongálók személyének felismerésében.

A képviselő az MTI kérdésére azt válaszolta, hogy a választási kampány a Szolnok megyei kisvárosban eddig minden különösebb zavaró jelenség nélkül zajlott.