Zoltán
-4 °C
9 °C

Az alcsúti juhászt mondták felelősnek a saját haláláért

2014.11.11. 18:24


A Népszabadság birtokába került a Váradi András halálos balesetekor készült helyszíni szemle jegyzőkönyve. Az Együtt alcsútdobozi polgármesterjelöltjét október 11-én, az önkormányzati választások előestéjén gázolták el, mikor éppen plakátokat ragasztott.

A Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság Bicskei Rendőrkapitánysága által készített jegyzőkönyv Váradi Andrást nevezi meg a baleset okozójának. A Népszabadság által ismertetett irat szerint Váradi megállt a kocsijával, hogy felvegye a csomagtartóról lecsúszott létrát, amelyet a plakátragasztáshoz használt. Ekkor átlépett a másik sávba, ahol elgázolta őt az arra haladó Mercedes, amelyet egy 84 éves osztrák-magyar állampolgár vezetett.

Jelenleg nincs gyanúsított az ügyben, közölte a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság, amely ismeretlen tettessel szemben folytat büntetőeljárást halálos közúti baleset gondatlan okozása miatt. A folyamatban lévő büntetőeljárásról további információt nem adtak. Egyelőre nem tudni, milyen sebességgel haladt a Mercedes.

A Népszabadság elérte a Mercedest vezető férfi feleségét, aki azt állította, hogy férje harminccal ment a gázolás pillanatában. A szóban forgó úton kilencven km/óra a megengedett, de rosszak a látási viszonyok, nincs közvilágítás, jegyzi meg a lap.

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport