Portik Tamás és Rogán Antal? Gyurcsány-kormány, Gyurcsány-kormány, Gyurcsány-kormányok, Gyurcsány, Szilvásy György, Gyurcsány-kormány

2014.11.29. 19:27

Ön hogyan reagálna a Fidesz helyében arra, ha a Blikk azt írná, jóval a piaci ár alatt passzolt át egy ingatlant a Rogán Antal vezette V. kerületi önkormányzat a 11 év fegyházbüntetésre ítélt Portik Tamás élettársának?

Mit reagálna a hírre?

Igen, jóra gondolt. A Fidesz-frakció A Gyurcsány-kormány volt az, amely hatalma megtartása érdekében szövetkezett Portikkal című pamfletje pont arról szól, amit ígér.

Közöljük:

"A Gyurcsány-kormány minden erkölcsi, jogállami és demokratikus határt átlépett hatalma megtartása érdekében, képes volt az alvilággal is lepaktálni. A Gyurcsány-kormányok idején a titkosszolgálatokat – akár az alvilággal karöltve is – politikai célokra használták. Gyurcsány titokminisztere, Szilvásy György maga volt az, aki megbízta Portik Tamást, hogy járasson le vezető fideszes politikusokat – köztük Rogán Antalt is.

Szilvásy György tökéletesen tisztában volt azzal, ki Portik Tamás, hiszen titokminiszterként pontosan ez volt a dolga.  Ma ugyanazok és ugyanazokkal a módszerekkel próbálkoznak, de a magyar emberek idén háromszor is világosan kinyilvánították, hogy nem kérnek a hiteltelen, bukott maffiabaloldalból. Portik Tamás mint az alvilág feje a Gyurcsány-kormány idején büntetlenséget élvezett, a polgári kabinet volt az, amely büntetőeljárást indított ellene."