Megszólalt az a nő, akiről azt írták, hogy Portik Tamás élettársa

2014.12.16. 09:24 Módosítva: 2014.12.16. 16:43

Pedig nem is az - állítja Pápa Marianne. A nő közleményben tudatta, hogy "Portik Tamással sem a múltban sem jelenleg nem álltam és nem állok élettársi kapcsolatban". Arról is írt, hogy Portikkal semmiféle üzleti kapcsolatban nem állt és nem áll. Aki ezzel ellentéteset ír, azt pedig be fogja perelni. 

Pápa Marianne egyébként tényleg nem Portik élettársa, de kapcsolatban állt vele. Azt, hogy az élettársa lenne, a fideszes Kocsis Máté állította. A nő a felesége volt a néha Szetlik Ferencnek, akié a Négy Tigris nevű budapesti piac volt. Szetlik kapcsolatban állt nehézfiúkkal, halála után az üzletet Pápa vitte tovább.

Pápa neve a belvárosi ingatlanbotrányok miatt került elő. A nő cége, a Classic Immo Kft. 2011-ben vette meg áron alul a Képcsarnok egykori Mednyánszky Termét a Károly körúton, négyzetméterenként 247 ezer forintos áron. A galériát egy évvel később jóval drágábban tovább is adott a cég egy orosz vevőnek. 

Rogán: Nem álltam üzleti kapcsolatban Portikkal

Rogán Antal, a Fidesz országgyűlési frakcióvezetője, volt V. kerületi polgármester közleményt adott ki: „A mai napon egyértelműen kiderült, hogy minden olyan állítás, amelyben a nevemet megpróbálták összemosni Portik Tamással, nyilvánvalóan hazugság. Sem én, sem az általam vezetett önkormányzat soha, semmilyen módon nem állt üzleti kapcsolatban Portik Tamással."