Vendel
7 °C
19 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Tanúkat ígér Juhász Deutsch drogozására

2014.12.19. 22:01 Módosítva: 2014-12-19 22:04:53

Juhász Péter azt nyilatkozta a Klub Rádiónak, hogy nem fogja megvárni a bíróságot a droggal kapcsolatos rágalmazás miatt, mert fél, hogy Deutsch Tamás sokkal gyávább annál, hogy megtegye ezt a feljelentést, mert "pontosan tudja, hogy el fogják kaszálni".

Azt mondja, folyamatosan fogja közjegyző elé vinni a tanúkat. A két ünnep közt már nem hiszi, hogy lesz erre idő, de januártól megállás nélkül jönnek ki a tanúk, akik vallomásukat közjegyzői okiratba foglalva tanúsítják, hogy Deutsch Tamás látták - mondta.

Juhász azt ígéri, ezekről a nyilvánosság is tudni fog, mert utána rögtön nyilvánosságra hozza. '"Nem fogom hagyni, hogy elhúzza az időt, és elfelejtsük, amit ő ígért, mármint a pert" - mondta.

Az Együtt politikusa december 13-án írta ki Facebookjára, hogy a fideszes EP-képviselő drogozott, három nappal azután, hogy Deutsch azt mondta, sose próbált ki semmilyen drogot. Ezt sok barátjától tudja, akik ugyan a politikába nem akarnak belekeveredni, de bíróságon vállalnák állításukat.