Gyöngyi
6 °C
13 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Rejtélyes cserbenhagyót keresnek a 4-es főúton történt halálos baleset után

2014.12.30. 15:46

Nem sokkal azután, hogy Röszkénél többen is cserben hagytak egy vérző fejű férfit, aki autójával fejre állt, segítségnyújtás elmulasztása miatt indított eljárást a rendőrség. A Pest Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője, Beluzsárné Belicza Andrea az MTI-nek felidézte, hogy a 4-es főúton, Cegléd és Ceglédbercel között halálos baleset történt hétfő délelőtt, amelyben két férfi életét vesztette, egy gyereket pedig súlyos állapotban, mentőhelikopterrel vittek kórházba.

A balesetben érintett autók egyikében az egyedül utazó sofőrnek nem lett baja, a másik kocsiban szintén egyedül ülő sofőr elhunyt, és a harmadik autó vezetője is meghalt, akivel egy 10 év körüli kisfiú is utazott, ő a roncsok közé szorult, és a tűzoltók csak speciális eszközzel tudták kimenetkíteni. A mentők ezután súlyos sérülésekkel vitték a budapesti ügyeletes kórházba.

A ceglédi rendőrség most segítségnyújtás elmulasztásának alapos gyanúja miatt folytat eljárást ismeretlen tettes ellen. Az MTI úgy tudja, hogy a karambolban érintett autók közül kettő szinte a felismerhetetlenségig roncsolódott, míg a harmadik, nagy értékű kocsi, illetve sofőrje csak kismértékben sérült, de ez a jármű sem hajtott el idő előtt a helyszínről. A rendőrség azt nem közölte, hogy milyen cserbenhagyót keres, csak azt: azok jelentkezését várja, akik esetleg érdemi információval rendelkeznek a balesettel kapcsolatban.