Milyen ember vagy te?!

2015.01.07. 20:23

A Facebookon zaklatott egy közalkalmazott kommentelőt Fodor Ibolya pécsi önkormányzati képviselő, erre próbált a helyszínen rákérdezni az RTL Klub Híradó riportere, hogy mégis miért tette. Az ominózus zaklatás abban állt, hogy a képviselő megígérte, bemártja a főnökénél az őt kritizáló nőt. 

Az interjú első részében Fodor Ibolya felpaprikázott hangulatban vette át a kérdező szerepet, nekiszegezve a kérdést a megszeppent riporternek:

Szégyelld a pofádat tudod! Milyen ember vagy te?

Aztán a válaszoló szerepét is kisajátítva, közölte a megfejtést:

Tehetségtelen kis majom vagy! 

Ezek után a képviselőnő bőszen rendőrt hívott. A kiérkező rendőrök megállapították, hogy nem volt jogsértés, mert a Híradó munkatársai közterületen közszereplőt faggattak.

Míg a rendőrök kiértek, a képviselőnő lehiggadt, és elmondta, hogy ő csak azt szerette volna kérni a kommentelőtől, hallgassa meg őt is, mielőtt véleményt alkot róla. (A riport itt látható.)

Fodor Ibolya azt követően került reflektorfénybe, hogy kiderült, évekkel ezelőtt jogerősen, bűnsegédlet miatt felfüggesztett börtönre ítélték. A képviselő ugyan kilépett a Fidesz-KDNP frakciójából, ám nem adta vissza mandátumát, holott erre kérte őt a Fidesz-KDNP frakció, írja a róla a Pécs ma.