Gizella
9 °C
15 °C

Három napig meztelenül tartottak fogva egy cégvezetőt

2015.02.04. 15:10

Elrabolták és három napig meztelenül fogva tartották egy cég ügyvezetőjét egy budapesti szállodában, írja a Police.hu a Zsaru magazin cikke alapján.

A készenléti rendőrök éppen idegenrendészeti akciót végeztek a szállodában január 12-én, amikor az egyik szobában három férfit találtak, akik egy meztelen férfit őriztek. A 44 éves sátoraljaújhelyi férfi elmondta, hogy a három ember erőszakkal hurcolta el őt Vásárosnaményból, egy rendezvény lebonyolításának ürügyével egy áruház parkolójába csalták, majd egy számára ismeretlen férfi térden rúgta, bekényszerítette egy VW Jettába, elvették a mobilját, majd a budapesti szállodába vitték, ahol átadták őrzőinek.

A rendőrök nyolc gyanúsítottat fogtak el az ügyben, köztük három biztonsági őrt, és azt a 42 éves B. Róbertet, aki az emberrablás megbízójaként azonosítottak. A férfi a rendőrség információi szerint elszámolási vitában állt a sértettel, és 17 millió forintot akart kicsikarni a fogvatartottól. Az őrizetbe vett nyolc embert emberrablással és személyi szabadság megsértésével gyanúsítják.