Ők az új milliomosok, akiket utálhat

2015.02.15. 00:17
Húztak.

Stúdió, rossz bevilágítás, rossz zene, közjegyző hitelesítette kézi vagy gépi sorsolás, felpörög a gép, a pneumatika vagy egy emberi kéz kiemel, szám bemond, függöny. Mindig ez van, kivéve, ha valaki elviszi a milliárdos főnyereményt, mert akkor ő örül, a többi lottózó meg őt gyűlöli, így azokon a napokon egy kicsit többet érzünk, mint amikor nem nyer senki semmit.

Most is, nézzék, mi van. Senki nem viszi haza a több mint kétmilliárdos főnyereményt, mert nem volt öttalálatos szelvény a sorsoláson. Nem egyszerű, persze, kicsi az esélye, hogy bejöjjön, úgy egy a negyvenhárommillió-kilencszáznegyvenkilencezer-kétszázhatvannyolchoz, és egy olyan hülye jokerszámot se könnyű eltalálni, mint a 073085.

Na de a számok!

(18) (31) (46) (49) (85)

Artikulálva:

tizennyolc, harmincegy, negyvenhat, negyvenkilenc, nyolcvanöt.

Ha ragaszkodnak a verbális kommunikációhoz, kattintsanak erre a linkre, utána meg bal oldali szövegdobozban a kis hangsugárzóikonra, és a Google Translate egy számolni tanuló értelmi fogyatékos hangsúlyozásával felolvassa a nyerőszámokat.

Öttalálatos szelvény tehát nem volt. A négyesekre egyenként 2 327 085 forintot, a hármasokra 26 605 forintot, a kettesekre 1 685 forintot fizetnek. A Szerencsejáték Zrt. honlapja szerint kettesekből majdnem százezer volt így is (egész pontosan 96 715), és 34 játékosnak volt négyese. Szóval 34 ember ma milliomos lett, őket lehet utálni.

És jövő héten minden kezdődik elölről, mert 2 626 millió forint lesz a főnyeremény.