Egy volt katonatiszt lőtte főbe magát a Szent Imre kórházban

2015.04.10. 09:04

A Blikk úgy tudja, hogy egy volt katonatiszt végzett magával szerda este a fővárosi Szent Imre kórház sürgősségi osztályán. A férfi feltehetően azért lőtte fejbe magát, mert nemrégen közölték vele, hogy gyógyíthatatlan beteg.

A lapnak nyilatkozott a kórház egyik neve elhallgatását kérő dolgozója, aki a tragédia előtt alig egy órával még beszélt a férfival. Mint mondta, semmi sem utalt arra, hogy véget akar vetni az életének. A férfi egyedül volt a kórteremben tette elkövetésekor.

Az Index úgy értesült egy, a kórház első emeletén ápolt betegtől, hogy csütörtökre virradóra észlelték, hogy valami történt, éjszaka bejött az igazgató főorvos is. A pontos részleteket reggel tudták meg, mikor egy ápolónő elmesélte nekik.

A kórház már csütörtökön megerősítette a hírt, mint írták, a rendőrség közigazgatási eljárás keretein belül vizsgálja az esetet, "a kórház felelőssége nem merült fel". A Blikk emlékeztet rá, hogy a kórházakban csak a pszichiátriai osztályra kerülő betegek csomagjait vizsgálják át, tehát elvileg bárki be tud vinni fegyvert az épületbe.

Ha ön úgy érzi, hogy segítségre lenne szüksége, hívja a krízishelyzetben lévőknek rendszeresített, ingyenesen hívható 116-123, vagy 06 80 820 111 telefonszámot! Online segítséget itt vagy itt kaphat.

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport