Jusztin
13 °C
30 °C

Kiril Petrov rabolhatta el a 19 éves Patrikot

2015.04.17. 09:42

A Blikk a vasárnap hajnalban eltűnt Rinyu Patrik egyik barátjával járta végig a fiú utolsó éjszakájának helyszíneit. Zsolt a lapnak azt mondta, hogy miután Patrik az apja házában pókerpartit rendezett és ott eléggé berúgott, a barátaival, köztük vele, éjfél körül sétált le a gyáli polgármesteri hivatalnál lévő térre.

Az utolsó képet Patrikról Petrovval az üzlet kamerája rögzítette
Az utolsó képet Patrikról Petrovval az üzlet kamerája rögzítette

Ott ment oda hozzájuk a magát ukrán kamionosnak kiadó férfi,

egyáltalán nem beszélt magyarul, de kézzel-lábbal valahogy megértettük egymással magunkat. A férfi a személyijét mutogatta, amelyben az állt, hogy Kiril Petrov, de hogy valóban így hívták-e, nem tudni. Azt mutogatta, hogy kamionos, és nem messze parkolt le. Trafikot keresett, ehhez kért segítséget

- mondta a lapnak Zsolt, aki szerint a férfi ezután vett is egy doboz cigit, majd visszament a fiúkhoz.

Az éjjel-nappali bolt tulajdonosa szerint a férfi végig Patrikkal kokettált. A srácok egy üveg vodkát vettek, a férfi üres kézzel távozott. A bolt kamerája felvételt készített a társaságról, amelyet itt lehet megnézni.

A lap szerint miután a vodkát megitták a téren, Patrik Dáviddal és az ukrán kamionossal hazafelé indult, de a férfi egyre agresszívabb lett.

Patrik apjának Dávid azt mesélte, hogy a férfi mindenáron próbálta őt szétválasztani Patriktól. Dávid valószínűleg megijedt, ezért inkább otthagyta őket az utcasarkon, és hazament.

Patrik eltűnése másnap reggel derült ki, amikor Dávid felhívta barátja apját, mivel Patrik telefonja már nem csengett ki. Rinyu Patrik egyik cipőjét az otthonától három házra eső árokban találták meg. A fiú anyja attól fél, hogy fiát szexrabszolgának adták el, vagy szervkereskedő áldozata lett.