Szökni akart Júlia gyilkosa

D  VG201504140003
2015.04.17. 06:53 Módosítva: 2015.04.17. 08:25

Futásnak eredt a kórházban B. Barnabás, akit azzal gyanúsítanak, hogy a múlt szombaton megölte volt barátnőjét, a 18 éves B. Júliát – írja a Bors.

A cikk szerint a gyilkosság után autóbalesetet szenvedett, ezért kórházban ápolt fiatalember szökni próbált az őt őrző rendőrök elől, de hiába, az őrök megfékezték. B. Barnabás ügyvédje a lapnak vitatta, hogy ügyfele szökni akart volna, de azt elismerte, hogy a férfi előzetes letartóztatásáról szóló tárgyaláson a vádhatóság szökésként értékelte a történteket.

Az ügyvéd azt is mondta, hogy B. Barnabás viselkedése kiszámíthatatlan, és ami történt a kórházban, az a „zavarodott viselkedésének egyik megnyilvánulása volt".

A 21 éves fiút csütörtökön a büntetés-végrehajtási intézet javaslatára elmeorvosi megfigyelésre Budapestre szállították. Ezt az ügyvédje már az előzetes letartóztatás elrendelésekor kérte, de a bíró ezt elutasította. A Zaol.hu cikkéből nem derült ki, hogy a bv.-intézet parancsnoka miért rendelte el B. Barnabás Igazságügyi Megfigyelő és Elmegyógyító Intézetbe szállítását.

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport