Többszörösen elítélt férfi molesztált egy kislányt Szabadbattyánban

2015.04.29. 08:45

Egy gyerekek elleni erőszak miatt többször büntetett férfit fogtak el szabadbattyáni lakosok, miután a férfi egy helybéli 5 éves kislányt molesztált, írja a Bors Online.

A cikk szerint egy jól öltözött, kék Citroënnel közlekedő férfi járta napok óta a kertvárosi környéket, és azt mondta, telket szeretne vásárolni. Egyik nap azonban a kint játszó gyerekek közül egy ötéves kislányt ültetett az autójába, akivel a közeli erdősáv széléhez ment, ahol félig levetkőztette a kislányt, és molesztálta.

Volt, aki látta is, hogy a kislány az autóban ült, de arra gondolt, a férfi a család ismerőse, rokona lehet. A férfi végül kitette az autóból a kislányt, akit megfenyegetett, hogy nehogy elmondja a történteket bárkinek is, sőt azt is mondta, még visszajön érte. A cikkből ugyan nem derül ki, hogyan, de egy közeli körforgalomnál a helyiek megállították a férfit, és hívták a rendőröket.

A kislány a rendőrségen a fotók közül maga választotta ki az elkövető képét. Kiderült, a férfit már többször is elítélték ilyesmiért, a helyiek úgy tudják, legutóbb tíz évet ült.