Kilométeres dugó van az M7-esen

2015.08.07. 10:22 Módosítva: 2015.08.07. 14:35
Egymást érik a balesetek az autópályán. Mindenki a Balaton felé menekül a hőség elől.

Baleset történt az M7-esen Szabadbattyánnál reggel, a Balaton felé vezető oldalon, ahol két autó ütközött össze. A baleset miatt 3 km-es torlódás alakult ki, írja a Police.hu. A rendőrség azt tanácsolja, hogy aki teheti, a 7-es főút felé kerüljön.

Ugyanott 11 óra körül is történt egy baleset, de ezúttal a Budapest felé vezető oldalon. Két autó ment össze, személyi sérülés nem történt.

Majd délben is baleset történt, ekkor 3 autó ütközött össze Érdnél a Balaton felé vezető oldalon. Három ember könnyebben megsérült. Csak egy sáv használható, az Útinform szerint 5 km-es a torlódás, érdemes az M6-os felé kerülni.

A Somogy megyei katasztrófavédelem közlése szerint dél körül kigyulladt egy gyerekeket szállító busz az M7-esen a 90-es km-nél, a Budapest felé tartó oldalon. Először a kipufogó melletti szigetelés gyulladt meg, amit a sofőr eloltott, majd a tűzoltók visszahűtötték az alkatrészeket. A buszon utazók nem sérültek meg.

Baleset volt a 4-es főúton Debrecen és Ebes között is, ahol hat autó ütközött össze, de szerencsére csak egy ember sérült meg. Az útszakaszt 13 óráig teljes szélességében lezárták.

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport