Mentősök sérültek meg Berettyóújfalunál

2015.09.20. 21:22

Halálos baleset történt vasárnap este, nem sokkal nyolc óra előtt Berettyóújfalunál, közölte a rendőrség. Összeütközött két kocsi a 42-es számú főút 44-es kilométerszelvényében. A katasztrófavédelem közleménye szerint a tűzoltók feszítővágó berendezés segítségével szabadítottak ki két sérültet az egyik járműből, a másik gépkocsit pedig eloltották, mert az ütközés után kigyulladt.

Az MTI-nek Suba István, a megyei rendőr-főkapitányság sajtóügyeletese később azt mondta: egy külföldi rendszámú kocsi szabálytalanul előzőtt a Berettyó híd lábánál, amikor a baleset történt. Egy ember meghalt, négyen megsérültek.

A szabályosan haladó autóban három mentős tartott haza szolgálat után, mondta a mentőszolgálat észak-alföldi regionális orvosigazgatója, Pápai György az MTI-nek. A szabálytalanul előző, angol rendszámú kocsiban románok utaztak. Közülük került ki a halálos áldozat és az egyik könnyű sérült.

A mentősök közül ketten súlyos sérülést szenvedtek, harmadik társuk sérülése könnyebb. A súlyos sérülteket a debreceni Kenézy kórház traumatológiájára, a könnyebben sérülteket a berettyóújfalui kórházba vitték.

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport