Pandora, Gabriella
-1 °C
4 °C

Hárman haltak meg, mert ittasan és drog hatása alatt vezetett

2015.10.01. 10:03

A Kaposvári Járási Ügyészség több ember halálát okozó, ittas állapotban elkövetett járművezetés bűntette miatt emelt vádat egy fiatal férfi ellen, aki június 6-án hajnalban úgy indult el Siófokról autóval Budapestre, hogy 3-4 liter sört, röviditalokat és kábítószert is fogyasztott, ráadásul négy ember is ült az autójában.

A férfi kb 110 km/órás sebességgel haladt, amikor autójával letért a jobb oldali útpadkára, majd elvesztette uralmát a kocsi felett, és átsodródott a baloldali sáv melletti útpadkára, ahol fának és villanyoszlopnak ütközött, miközben az autó többször átfordult mind a vízszintes, mind pedig a függőleges tengelye körül.

A kocsi hátsó ülésén ülő három ember a helyszínen életét vesztette, a jobb oldali ülésen utazónak pedig 8 napon belül gyógyuló sérülési lettek. A vádlott a helyszínről elmenekült, azonban a balesetről telefonon bejelentést tett.

Az ügyészség az előzetesben lévő vádlottal szemben börtönbüntetés kiszabását kezdeményezte.

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?