Szabina
7 °C
19 °C
Index - In English In English Eng

Fegyverrel fenyegetőztek Zuglóban

2015.11.29. 20:46 Módosítva: 2015.11.29. 21:45

Olvasónk szerint valaki sörétes puskával fenyegetőzött az erkélyen Zuglóban a lakótelepen, az Ungvár és a Nezsider utca sarkán. A helyszínre több rendőrautó vonult ki, és rengeteg rendőr, de az ORFK sajtóügyeletese az Indexnek csak nagyon szűkszavúan annyit nyilatkozott, hogy "rendőri intézkedés folyik, többet nem mondhatok". Az akciónak azóta vége lett, biztonsági intézkedés keretében egy embert kórházba szállítottak.

Kollégánk a helyszínen azt tudta meg, hogy körülbelül háromnegyed-1 óra volt az akció, és még a szomszéd ház tetejéről is fegyveres rendőrök biztosították a terepet.

Olvasónk szerint körülbelül száz ember nem tudott hazamenni az akció miatt, a rendőrök visszafordították őket. Fotót is készített:

zuglo
Fotó: Olvasónk

Másik olvasónk a szemközti házból nézte végig az akciót, és azt írta: "15-18 kommandós ment be az épületbe, és legalább még ennyi rendőr biztosította a helyszínt. Egy idősebbnek látszó embert székbe helyezve mentőautóval elvittek, rendőri biztosítás nélkül (nem utazott rendőr vele)."

Ön látott valamit? Tudja mi történt? És el is mondhatja? Kérjük, írja meg ide: ugyelet@mail.index.hu!