Lagzi Lajcsi börtönben tölti a karácsonyt

D  MI20150924001
2015.12.23. 08:47 Módosítva: 2015.12.23. 08:48

Az élet hosszabb, mint egy karácsony. Reménykedtem, hogy az ünnepekre kiengednek, de másképp alakult. Mindenkinek kívánom, hogy legyen szép karácsonya, és azt, hogy szeretteivel tölthesse, ha nekem ez már nem is adatik meg

– üzeni a Blikken keresztül Lagzi Lajcsi a börtönből. A víz-, gáz- és áramlopással gyanúsított mulatós énekes kérvényét elutasította a bíróság, és az októberben 90 napra meghosszabbított előzetes letartóztatása alatt nem mehet haza, hogy a családjával töltse a karácsonyt. Gyerekei csak a két ünnep között, egy rövid beszélőre látogathatják meg.

A lap megtudta a sztár ügyvédjétől, hogy Lajcsi a börtönben Isten felé fordult: cellatársaival együtt imádkozik. A rabok azt is megígérték egymásnak, hogy akkor is folytatják az imádkozást, ha szabad lábra kerülnek.

A mulatós zenészt vesztegetéssel is gyanúsítják, és lapértesülések szerint egy ókori műtárgy ellopása miatt is feljelentés érkezett ellene. A NAV nemrégiben kiment a boldogasszonypusztai birtokára is, ahol állítólag Lajcsi saját benzinkutat üzemeltetett. Az énekes ügyéről szóló korábbi cikkeinket itt olvashatja.