Iszonyatosan börtönbe akart kerülni egy férfi Tiszakécskén

2016.01.10. 10:45

A baon.hu szállította a hétvége sztoriját: egy tiszakécskei férfi ellopott néhány biciklit, majd összepakolta a holmiját, és bevonult a rendőrségre, hogy mindent bevalljon, és azzal a lendülettel ott is maradjon. Pechjére a rendőrök nem tartották bent, így az őrsöt elhagyva ellopott egy Opelt, amit összetört, majd visszament a rendőrségre. A lap szerint lassan megnyugodhat, pénteken előzetes letartóztatásba került.

K. Tibor, 42 éves tiszakécskei lakosról annyit tudni, hogy munkanélküli, jövedelemmel nem rendelkezik, büntetett előéletű: lopás, rablás, testi sértés. Utóbbi miatt egyszer már kapott 8 év fegyházat, a büntetéséből feltételesen volt szabadlábon. Az utóbbi időben biciklilopások miatt indult ellene néhány szabálysértési eljárás.

Január hatodikán azzal ment a rendőrőrsre, hogy biztosan keresik már, de ne fáradjanak, itt van, maradna is. A rendőrök megnézték, nem körözték, elengedték. A férfi elment, talált egy Opel Corsát, amiben benne hagyták a slusszkulcsot, azt elvitte és összetörte; az árokba hajtott. Ezután visszament és elmondta, mit tett. Ekkor már őrizetbe vették.