Kubatov megszólalt a kopaszok ügyében

DBZOL20160223003
2016.03.03. 16:27

Kubatov Gábor elismerte az ügyben betöltött dicstelen szerepét és lemond minden pártbeli funkciójáról méltatlannak tartja a múlt héten a Nemzeti Választási Irodánál (NVI) történteket, és parlamenti képviselőként támogat minden olyan törvénymódosítást, amellyel elkerülhetők az ahhoz hasonló helyzetek.

Fidesz alelnöke a müncheni repülőtéren nyilatkozott az MTI-nek, az Egyesült Államokból hazafelé

"A videofelvételek alapján méltatlannak ítélem meg, ami ott lezajlott" – nyilatkozta a politikus a müncheni reptéren. "Bízom benne, hogy az érintett szervek módosítják az ide vonatkozó jogszabályokat" – tette hozzá.

Amit az MTI elfelejtett megkérdezni Kubatov Gábortól

Van-e bármilyen köze a választási irodánál történtekhez? Tudott-e arról, hogy ott mi fog történni? 

Ismeri-e a választási irodánál feltűnt kopasz, kigyúrt, a Fradi Security egyenruháiban gyakran pózoló embereket?

Van-e ezeknek az embereknek bármilyen hivatalos vagy nemhivatalos közük a Fradihoz?

Ismeri-e Erdősi Lászlónét?

Ismeri-e az Erdősi Lászlóné kérdését végül lepecsételő Varró Ádámot?

Kubatov Gábort, aki egyben az FTC elnöke is, azóta próbálja a sajtó nyilatkozatra bírni, mióta a múlt héten kiderült, hogy a Fradi Security-hez köthető kigyúrt kopasz figurák akadályozták Nyakó Istvánt a Nemzeti Választási Iroda előterében, hogy időpecséttel lássa el a vasárnapi zárva tartásról szóló népszavazási kezdeményezését. Emiatt az NVI végül Erdősi Lászlóné, egy vidéki asszony beadványát hitelesítette. Utóbb az is kiderült, hogy Kubatov titkára (Kindlovits Máté) és az idős nő segítője, Varró Ádám gimnáziumi osztálytársak voltak.

kubi
Fotó: szarvas / Index

(Borítókép: A vasárnapi zárva tartásról szóló népszavazási kérdés benyújtására várakozók csoportja Budapesten a Nemzeti Választási Iroda épületében 2016. február 23-án. Fotó: MTI / Balogh Zoltán)  • Tippek
  • Biztosítás