Tizenhat évet kapott, mert agyonverte a munkatársát

2016.03.31. 10:28

Jogerősen tizenhat év fegyházbüntetésre ítélt a Szegedi Ítélőtábla csütörtökön egy jánoshalmi férfit, aki 2014 őszén brutálisan agyonverte munkatársát – írja az MTI. A táblabíróság különös kegyetlenséggel elkövetett emberölés és lőfegyverrel, lőszerrel visszaélés bűntettében találta bűnösnek a 38 éves férfit.

A sértett és a vádlott 2014 nyarától egy fakitermeléssel foglalkozó jánoshalmi vállalkozónál dolgozott. A vádlott októberben észrevette, hogy eltűnt ötezer forintja, és a sértettre gyanakodott, de mivel nem volt bizonyítéka, nem vonta őt kérdőre. Később viszont megrendezett egy olyan szituációt, amelyben sikerült lopáson kapnia. Ezen úgy feldühödött, hogy agyonverte az áldozatot. Ezután egy másik munkatársával egy használaton kívüli kútba dobták a holttestet, ott találták meg néhány héttel később.

Az eljárás során a vádlott beismerő vallomást tett. A neki segítő munkatársat bűnpártolás és segítségnyújtás elmulasztása miatt jogerősen három és fél évre ítélte a Kecskeméti Törvényszék.

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport