Féltékenységből elütötte felesége főnökét

2016.04.22. 13:58 Módosítva: 2016.04.22. 18:32

Egy esztergomi asszony és főnöke között bizalmas, baráti viszony alakult ki. Csakhogy a nőnek volt férje is, aki ezt rossz szemmel nézte, féltékenykedett, haragudott a nő főnökére – olvasható a Kemma.hu cikkében, amely egy tervezett céges kirándulásról szól, és arról, hogyan lett belőle büntetőügy.

A főnök, a feleség, és még két munkatársuk tavaly október 2-án kirándulni indultak, ezért az asszony szendvicseket készített főnökénél. A dühös férj váratlanul megjelent a főnök lakásánál, rátámadt a lépcsőházból kilépő férfira, dulakodtak, eközben egy lakó hívta a rendőrséget.

Az ügynek azonban ezzel nem lett vége. A főnök és az asszony ugyanis Kesztölcre autózott a másik két munkatársukért. A kesztölci háza előtt egy kisteherautóval váratlanul ismét megjelent a férj, óriási patáliát csapott, és durván összeveszett a felesége főnökével.

Aki a veszekedés után gyalogosan továbbállni készült, de akkor a férj beletaposott a gázba, és nekihajtott az úttesten gyalogló férfinak, őt szemből elütötte, majd továbbhajtott.

Mivel az így okozott sérülések alkalmasak voltak az emberélet kioltására, a főügyészség börtönbüntetés kiszabását indítványozta, olvasható a cikkben.