Összetörte a magányos nők szívét Dr. Marco Castello

2016.06.01. 08:46

A Keszthelyi Járási Ügyészség 3 rendbeli csalás miatt nyújtott be vádiratot egy 54 éves szlovák férfi ellen, aki hiszékeny magyar nőkkel károsított meg. A férfi Dr. Marco Castello, magyarul is beszélő olasz rendőrkapitánynak adta ki magát a netes társkereső oldalakon, ahol három nővel is összejött:

  • Egy tapolcai nővel Hévízre utazott, ahol egy apartmanházban három napot töltöttek, majd elutazáskor arra hivatkozva, hogy Olaszországban felejtette a bankkártyáját, a nőtől 60 ezer forintot kért kölcsön.
  • Egy kaposvári nővel egy budapesti apartman hotelben találkozott, ahol szintén három napot töltöttek együtt. Majd ugyanezzel a dumával 115 ezer forintot kért és kapott kölcsön.
  • Egy jánossámorjai nővel szintén Budapesten töltött el egy hosszú hétvégét, tőle 65 ezer forintot nyúlt le.

Mindhárom történetben közös, hogy a férfi ezután elérhetetlenné vált, majd később egy állítólagos rokonán keresztül a halálhíréről küldött értesítést. 

A Meta továbbra is korlátozza az Index Facebook elérését, így hiába követ minket, híreink nem követik Önt. Facebook-videón mutatjuk, mi lehet ennek az egyik ellenszere, de ha első kézből akar értesülni a legfontosabb hírekről, töltse le az applikációnkat az App Store-ból vagy a Google Playből, illetve kövesse Twitter-csatornánkat!  • Eladnék
  • Biztosítás