Konstantin
EUR 384,12 Ft
USD 364,25 Ft
16 °C
28 °C

Lezárták a reptéri gyorsforgalmit

2016.07.23. 07:53 Módosítva: 2016.07.23. 09:15

Szombat reggel 6:30-tól 8:30-ig ideiglenesen lezárták Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtér 2-es termináljánál az utakat - közölte szombat hajnalban a rendőrség. Erre az időre a 2-es terminálhoz bevezető utat és a 4-es számú főutat Vecsés és az M0-s autóút közötti szakaszát mindkét irányba lezárták, de a korlátozást már feloldották.

Olvasóink a helyszínről arról adtak hírt, hogy óriási dugó alakult ki, moccanni sem lehetett, ami elég bosszantó, amikor egy gépet próbál elérni.

Péntek este építkezés közben világháborús bombát találtak a repülőtér 2-es termináljának taxiparkolójában, az érintett területet lezárják, a parkoló bővítése közben került elő a robbanótest, a megsemmisítéshez lezárták a parkolót.  A rendőrség azt közölte az Index-szel, az útlezárásra tegnap talált világháborús bomba megsemmisítése miatt volt szükség.

A Meta továbbra is korlátozza az Index Facebook elérését, így hiába követ minket, híreink nem követik Önt. Facebook-videón mutatjuk, mi lehet ennek az egyik ellenszere, de ha első kézből akar értesülni a legfontosabb hírekről, töltse le az applikációnkat az App Store-ból vagy a Google Playből, illetve kövesse Twitter-csatornánkat!  • Vennék
  • Hírek