Pandora, Gabriella
-3 °C
3 °C

Orrtörés és harapás miatt emeltek vádat egy házaspár ellen

2016.10.03. 13:12

A pécsi ügyészség vádat emelt egy pár ellen, akik júniusban randalíroztak és verekedtek egy távolsági buszon, miközben hét hónapos csecsemőjük is a buszon volt. A Bama.hu cikke szerint a páros férfi tagja a Siklósról Pécsre induló buszra ittasan, félmeztelenül szállt fel, majd kötekedni kezdett az utasokkal.

A sofőr rendre utasította, majd felszólította, hogy ne fogyasszont alkoholt a buszon. A férfi ezért a sofőrre is rátámadt, majd a nő is beszállt a szidalmazásba. Egy utas megpróbált közbe avatkozni, de a részeg férfi többször ököllel arcon ütötte, és az utas orra eltörött. A verekedésbe a nő is bekapcsolódott, a sofőrt és több utast többször is megharapta. A sofőr végül a párost a csecsemővel együtt a leszállította buszról.

Ezután leintettek egy autóst, megkérve őt, hogy vigye el őket Pécsre, de amíg a gyanútlan sofőr a babakocsit a csomagtartóba tette, a nő ellopta a pénztárcáját az első ülésről az irataival együtt.

A férfi ellen súlyos testi sértés, a nő ellen garázdaság és lopás miatt emeltek vádat.

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?