Babakocsit toló nőt gázoltak Szentendrén

2016.10.13. 22:25

Elgázolt egy babakocsit toló nőt csütörtök este Szentendrén egy 29 éves helyi férfi, majd továbbhajtott. A férfit elfogták, kihallgatása folyamatban van.

A Szentendrén lakó nő a Kálvária utcában haladt, maga előtt babakocsiban tolva pár hónapos kisbabáját, amikor egy autó elgázolta őket, majd a sofőr megállás nélkül továbbhajtott. Az anya és gyermeke megsérült, mindkettőjüket kórházba vitték, állapotukról egyelőre nincs bővebb információ – írja az MTI.

A helyszín közelében nem sokkal később a rendőrök megtalálták a sofőr autóját, majd a férfit is. Kihallgatása – őrizetbe vétele mellett – folyamatban van. Ellene segítségnyújtás elmulasztásának alapos gyanúja miatt indult eljárás.

UPDATE: A Budakörnyéki Járási Ügyészség szombati közleménye szerint az ügyészség indítványozta a férfi előzetes letartóztatásának elrendelését: a gyanúsított elhajtott a baleset helyszínéről, és oda személyes érdeklődésből és nem azért tért vissza, hogy jelentkezzen a rendőröknél, ezért okkal feltehető, hogy szabadlábon védekezve elszökne a hatóságok elől. Fennáll annak a veszélye is, hogy tárgyi bizonyítékok, tanúk befolyásolásával veszélyeztetné a nyomozás sikerét.

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport