Gál
6 °C
22 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Kigyulladt egy XVI. kerületi ház, meghalt egy ember

2017.02.12. 08:23

Lángot kaptak a berendezési tárgyak egy családi házban a XVI. kerületi Aulich utcában vasárnapra virradó éjjel. A katasztrófavédelem közleménye szerint a tűzoltók gyorsan eloltották a lángokat, elég volt hozzá egy vízsugár.

Mielőtt ők a helyszínre értek volna, a házban lakók kimenekítettek egy embert az égő helyiségből, de már nem sikerült újraéleszteni. A körülmények tisztázására tűzvizsgálat kezdődött a helyszínen.

A Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei Tuzsér egyik családi házában gázrobbanás történt vasárnapra virradóra. Az MTI-nek a megyei katasztrófavédelmi szóvivő elmondta, hogy egy ember életveszélyesen, egy másik könnyebben megsérült a Rózsás téri épületben. Megrongálódott egy gázvezeték is, a gázszivárgás miatt a szomszédos két lakást átmenetileg el kellett hagyniuk az ott lakóknak. A romok átkutatásakor egy PB-gázpalackot kihoztak a tűzből, egy másik maradványát pedig megtalálták.