Az MSZP egy csomó sajtóterméket bojkottál a jövőben

2017.05.11. 12:46

Nyakó István, az MSZP sajtófőnöke  közölte: az MSZP a jövőben nem nyilatkozik a "Fidesz pártsajtójának", csak a "független magyar sajtónak".

Az ellenzéki politikus az Echo Tv-t, az M1-et, a Tv2-t, az Origót, a Pestisrácok.hu-t, a 888.hu-t, a Magyar Időket, a Lokált, a Ripostot és a Magyar Hírlapot nevezte a Fidesz-pártsajtó részeinek.

Nyakó István szerint a "fideszesek által közpénzen rekvirált" médiumok állami támogatásokkal kistafírungozva egy nem létező "álomvalóságot" mutatnak be, miközben folyamatosan elferdítik az ellenzéki politikusok nyilatkozatait.

Janka néni az internetes újságokról

"Ahhoz asszisztáljunk, hogy manipulált anyagokat gyártsanak?" - kérdezte a szocialista politikus, aki példaként említette, hogy szerinte az Echo Tv a közelmúltban "vegytiszta provokációt" hajtott végre miniszterelnök-jelöltjükkel szemben, amikor "kilincset rángatva" megpróbált bejutni Botka László szegedi irodájába egy hivatalos tárgyalásra.

"Megteheti-e bárki azt, hogy Kövér Lászlóhoz hívatlanul bemegy, rángatja a kilincsét, vagy éppen a miniszterelnökét, Orbán Viktorét?" - kérdezte Nyakó István. Szerinte a kormányoldal célja az volt, hogy egyrészt lejárassa Botka Lászlót, másrészt bemutassa, a "444.hu újságírónőjének fideszes vegzálása" után az "MSZP is ugyanezt csinálja".

Nyakó István ezután úgy válaszolt az Echo Tv újságírójának kérdésére, hogy őt nem újságírónak, hanem a Fidesz sajtósának tekinti, akiknek nem szoktak válaszolni a sajtótájékoztatókon.

Korábban Németh Szilárd fideszes politikus mondta azt, hogy nem tekinti újságírónak azokat, akik szerinte a Soros-birodalomhoz tartoznak, hanem provokátornak, ügynököknek tartja őket. 

Vágási besokall a kormánylapoktól