Botkáék szembesítő kampányt indítanak a Fidesz ellen

2017.09.14. 13:16

Az MSZP szembesítő kampányban tájékoztatja a magyar társadalmat a 2010 óta tartó országromboló fideszes politika következményeiről – közölte az MSZP a frakció hajdúszoboszlói kihelyezett ülése után. Több részletet egyelőre nem tudni erről a kampányról, tehát hogy mi lesz a központi üzenete, és vajon plakátkampányt tervez-e a párt.

A parlamenti ülésszak jövő hétfői kezdete előtt tartott ülésen részt vett Botka László miniszterelnök-jelölt, a párt országos elnöksége és megyei elnökei is.

A szembesítő kampány mellett az MSZP terveit, a „Botka-kormány 2018 utáni teendőit” hét helyszínen tartott úgynevezett részországgyűlésen fogják megvitatni a párt politikusai és szakértői.

A frakcióülésről annyit közölt a párt, hogy Botka László tájékoztatást adott a 2018-as parlamenti választás szövetségi stratégiájáról.

Emellett pedig szakpolitikai viták zajlottak. Komáromi Zoltán egészségpolitikus (az Együtt tagja) a magyar egészségügy válságának megoldásáról, Andor László egykori uniós biztos az Európai Unió szociális pilléréről, Büttl Ferenc közgazdász (a Párbeszéd tagja) pedig egy igazságosabb gazdaságpolitika megteremtésének lehetőségeiről beszélt.