Erzsébet
1 °C
4 °C

Elfogták a szökött győri rabot

2017.09.20. 13:04 Módosítva: 2017-09-20 13:55:50

A győri rendőrök elfogták azt a férfit, aki nyolc napja szökött meg, amikor a bíróságra vitték volna, írja a Kisalföld.hu. A rabot lakossági bejelentés alapján fogták el, szeptember 20-án 10 óra 55 perckor Győrszentivánon.

PHOTO 20170920 113216
Fotó: Police.hu

A rendőrségre több állampolgári bejelentés is érkezett a szökött rabról, ezeket értékelték és elemezték, így akadtak a nyomára.

Fogolyszökés miatt folytat nyomoznak ellene, elfogása után a Győr-Moson-Sopron Megyei Büntetés-végrehajtási Intézetbe vitték.

A 33 éves Zvezdovics Krisztián erőszakos bűncselekmények miatt tölti jogerős büntetését, szökésekor a bíróság tanúként hallgatta ki egy személyi szabadság megsértése miatt indult ügyben. A tárgyalásra vártak a bíróság udvarán, és az éppen dohányzó börtönőr egy pillanatra nem figyelt oda. Ezután már csak azt látta, hogy a vezetőszár szabadon lóg, a férfi pedig fut a sorompós kijárat felé. 

A bv országos parancsnoksága belső vizsgálatot indított az ügyben.

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?