Vendel
7 °C
19 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Fél nap alatt nyolc autót tört fel a 14 és 18 éves fiú

2017.09.28. 21:41

A zuglói rendőrök elfogták azt a 14 éves fiút és társát a 18 éves budapesti V. Áront akik kevesebb, mint fél nap alatt nyolc autót törtek fel. A BRFK lopás vétsége miatt indított eljárást - írta a Police.hu.

A két fiú 2017. szeptember 25-én 15 óra és 23 óra között Budapesten, a XIV. kerület Ötvenhatosok terén lévő parkolóban 8 autót tört fel, amelyekből akkumulátorokat és rádiókat loptak el.

Ezt követően felfeszítették az egyik autó ajtaját, majd megbontották a gyújtáskapcsoló műanyag burkolatát, a járművet beindították és megpróbálták ellopni.

A bűncselekményre egy járókelő figyelt fel, aki lefényképezte az elkövetőket, majd értesítette a rendőröket, akik a Városligetben bujkáló 14 éves fiút elfogták. Társát a rendőrök csütörtök délután 17 óra 40 perckor a III. kerületi Szentlélek téren fogták el.