Leesett egy ember a budai Várból

2017.09.29. 14:32 Módosítva: 2017.09.29. 15:01

Lezuhant egy ember a budai Várból, a Sikló utcai várfalnál – közölte a katasztrófavédelem. A Vár oldalába esett ember nem élte túl a zuhanást. A műszaki mentést végző tűzoltók létra és kötéltechnika segítségével hozták le az elhunytat a várlejtőn.

A Blikk úgy tudja, a sikló felső állomásának környékéről ugrott le valaki öngyilkossági szándékkal. A teste a Vár oldalában, egy természetes kiszögelésen akadt fenn.

A rendőrség péntek este azt közölte, hogy délután fél 2 körül egy férfi eddig tisztázatlan körülmények között lezuhant a Várkert Bazár kilátójáról. A szemle még este is tartott, de "a rendelkezésre álló adatok szerint idegenkezűség vagy bűncselekmény gyanúja nem merült fel, így a rendőrség közigazgatási eljárás keretén belül vizsgálja az esetet".

Ha ön is úgy érzi, segítségre lenne szüksége, hívja a krízishelyzetben lévőknek rendszeresített, ingyenesen hívható 116-123, vagy 06 80 820 111 telefonszámot! Kérjük, olvassa el ezt az oldalt! Amennyiben másért aggódik, ezt az oldalt ajánljuk figyelmébe.

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport