Pál
-5 °C
0 °C
Index - In English In English Eng

Ittasan rohant bele BMW-jével az előtte menőbe a magyar Rezešová, eljárás indult a vétlenek ellen

2017.11.22. 15:58

Ittasan ült kormány mögé az a 30 éves magyar nő, aki 165 kilométer/órás sebességgel száguldott bele az autópályán előtte haladó autóba A Zoom.hu által megírt történet azután vett különös fordulatot, hogy a vétlen kocsiban ülők ellen eljárás indult és kártérítési igény merült fel.

Az eset még tavaly júliusban történt az M3-as autópályán, ahol egy ötgyermekes pár a Ford Mondeójával utazott, a főváros felé vezető oldalon. Egy fákat szállító vontató teherautót előztek, amikor a belső sávban iszonyatos tempóban megérkezett a BMW, írja a lap.

„Belénk fognak jönni”

– mondta a férfi a nejének, amikor látta a visszapillantóban az iszonyatos sebességgel közeledő BMW-t. A Mondeo totálkáros lett, és bár Török Bálint és felesége kisebb sérülést szenvedett, mégis ők járhatnak a rendőrségre. A balesetet okozó nőnek a csuklója törött el, a helyszíni szonda a lap szerint 0,81-1,50 ezrelék közötti véralkoholszintet mutatott nála. A rendőrök ellene ittas állapotban elkövetett járművezetés vétsége miatt indítottak eljárást. 

A balesetet okozó BMW-s ellen indult eljárásban viszonylag gyorsan 280 ezer forintos büntetésre ítélték a nőt, és elvették fél évre a jogosítványát. 

Török Bálintot viszont közúti baleset gondatlan okozásának vétségével gyanúsították meg. Sőt, a nő biztosítója kártérítést is követel a pártól. A Hatvani Rendőrkapitányság nyomoz az ügyben.

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport